Ужгородка

Новини Закарпаття

Уряд денонсував Угоду про співробітництво в галузі рибного господарства з агресором

Війна росії проти України докорінно змінили сферу дії зобов’язань.

Кабінет Міністрів України прийняв постанову “Про денонсацію Угоди між Урядом України та урядом рф про співробітництво в галузі рибного господарства”. Про це повідомляє пресслужба Мінагрополітики.

Війна росії проти України докорінно змінили сферу дії зобов’язань, які підлягають виконанню відповідно до Угоди від 24 вересня 1992 р. між Урядом України та рф про співробітництво в галузі рибного господарства.

Зазначається, що у таких умовах, передбачені Угодою цілі, зокрема в частині заходів з управління морських живими ресурсами, у межах економічних зон та континентального шельфу, знехтувані державою агресором, а інструменти для ïx досягнення не можуть бути реалізовані надалі.

Нагадаємо, Національна платформа продовольчої безпеки охоплює всю територію України. Наразі найактивніше її використовують громади Миколаївської та Харківської областей, які мають багато потреб у забезпеченні продовольчими товарами та гуманітарних вантажах.

Агрохолдинги з великим земельним банком та невеликі фермерські господарства сьогодні стали єдиним аграрним фронтом.

Російські військові на Херсонщині забирають овочі у місцевих фермерів та постачають до тимчасово окупованого Криму.

Раніше Landlord повідомляв, що швейцарська компанія має намір запустити експортний контейнерний сервіс “залізниця-ріка” в Україні.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору