Ужгородка

Новини Закарпаття

Неподалік Києва під час польових робіт на протитанковій міні підірвався трактор

Механізатор отримав осколкові поранення обох рук та стегна. Інцидент стався у селі Гоголів Броварського району

Учора, 4 травня, у селі Гоголів, що під Броварами на Київщині, на протитанковій міні підірвався трактор, що виконував польові роботи. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

«Криваві «жнива» замість посівної влаштували російські окупанти на Київщині. У полі біля села Гоголів тракторист натрапив на протитанкову міну. 35-річний  потерпілий отримав осколкові поранення обох рук, а також правого стегна», – написав Андрій Нєбитов.

Він підкреслив на небезпеку мін та «інших смертельних «дарунків», що залишили окупанти на українській землі. За словами очільника управління, слід оминати  лісові дороги, польові шляхи та узбіччя автотрас в районах, які були в окупації.

Читайте також: У Київській області трактор підірвався на міні

«Цієї ж доби у зоні відчуження серед лісу  на міні підірвались і рятувальники ДСНС. Вибухом рознесло кабіну пожежної машини, двох осіб госпіталізували з різними ступенями тяжкості. Поряд з місцем детонації виявили і знешкодили ще 5 мін. Ось така небезпечна служба…», – розповів Андрій Нєбітов.

Нагадаємо, що на Чернігівщині водій трактора підірвався на міні.

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору