Ужгородка

Новини Закарпаття

Горбатюк оскаржує своє звільнення з Генпрокуратури в суді

Екс-керівник управління спецрозслідування Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк оскаржує своє звільнення в суді.

Про це повідомила прес-служба Окружного адміністративного суду міста Києва.

“Сергій Горбатюк оскаржує своє звільнення з посади начальника управління спеціальних розслідувань ГПУ і з органів прокуратури. Відповідний позов надійшов до Окружного адміністративного суду міста Києва”, – йдеться в повідомленні.

Так, Горбатюк просить суд визнати протиправним та скасувати наказ про його звільнення. А також просить поновити його на посаді начальника управління спеціальних розслідувань Генпрокуратури або рівнозначної посади в органах прокуратури.

Крім цього, позивач просить ОАСК стягнути з ГПУ на його користь середній заробіток за весь час вимушеного прогулу. Зараз судом вирішується питання про відкриття провадження.

Нагадаємо, Горбатюк був звільнений з ГПУ 23 жовтня. За його словами, йому зателефонували з відділу кадрів та повідомили, що було підписано наказ про його звільнення. Він стверджував, що законних підстав для його звільнення немає. 

У коментарі телеканалу НАШ він сказав, що його звільнення може бути пов’язане з розслідуванням справи, у якій фігурував глава ОПУ Андрій Богдан.

Як раніше писав НАШ, ГПУ розслідує зникнення документів у справах Майдану.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору