Ужгородка

Новини Закарпаття

Шевченківський райсуд заарештував другого підозрюваного у вбивстві сина Соболєва

Шевченківський районний суд міста Києва заарештував на 2 місяці без права на заставу другого підозрюваного у вбивстві сина депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва.

Про це повідомляє Прокуратура міста Києва на своїй сторінці в Facebook.

Підозрюваним інкримінують п.2,11,12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство малолітньої дитини, вчинене на замовлення) КК України.

Нагадаємо:

У Києві 1 грудня на вул. Льва Толстого обстріляли автомобіль Ренж Ровер депутата Київської обласної ради В’ячеслава Соболєва.

Пізніше стало відомо, що трирічний син депутата отримав смертельне поранення в голову. Постріл пролунав, коли авто зупинилось на світлофорі.

2 грудня поліція Києва затримала двох підозрюваних у замаху на депутата і вбивстві його сина.

Правоохоронці повідомили, що затриманими за підозрою у вбивстві хлопчика, є чоловіки з Західної і Центральної України і опублікували фото одного з них. Їм по 18, 19 років.

На брифінгу начальник столичної поліції заявив, що слідство офіційно розглядає три версії вбивства дитини: фінансово-економічна діяльність його батька, сімейно-побутові проблеми або минула і нинішня діяльність В’ячеслава Соболєва.

4 грудня Шевченківський райсуд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою одному з підозрюваних, який за версією слідства, скоїв смертельний постріл.

Батько загиблого хлопчика після засідання суду назвав прізвища людей, які, на його думку, можуть бути причетні до вбивства його 3-річного сина.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору