Ужгородка

Новини Закарпаття

Верещук: Попередня влада намагається перекласти відповідальність за свої дії на Зеленського

Попередня влада влаштовує маніпуляції, що перекласти відповідальність за свої рішення на президента Володимира Зеленського. 

Відповідну тезу озвучила нардеп від фракції “Слуга народа” Ірина Верещук у ефірі телеканалу НАШ.

“Дивною є позиція пана Парубія. Коли в 2015 році були підписані Мінські угоди – першим пунктом було припинення вогню. Чому тоді він нічого не казав президенту Порошенку у 2016 році, коли той привіз “формулу Штайнмайєра” до України і запропонував до неї дорожню карту?… Нормандський формат був започаткований саме за президентства Порошенка. Для чого ці маніпуляції? Навіщо створювати конфлікту ситуацію? А я скажу для чого – вони хочуть сказати, що це не вони і перекласти відповідальність на президента Зеленського”, – сказала Верещук.

Вона також обурилася, чому про “червоні лінії” ніхто не говорив за президентства Порошенка, коли той “привіз в Україну злощасну формулу Штайнмайєра”.

“Нам треба поїхати на “нормандський формат” і розповісти, що було зроблено, а що зроблено не було. Встановити ті червоні лінії, як сказав президент Зеленський, для світової спільноти і Путіна. (На Майдані – прим. ред.) – це не акція підтримки, вони переслідують власні політичні інтереси. Хочуть повернути владу і не можуть змиритися з поразкою”, – пояснила Верещук.

Як раніше писав НАШ, Гончарук закликав українців підтримати Зеленського, продемонструвавши світові свою єдність.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору