Ужгородка

Новини Закарпаття

Бардіна: Гасла, які звучать на Майдані, відповідають політиці Зеленського

Гасла, які звучали на віче у центрі Києва 8 грудня, повторюють політику президента України Володимира Зеленського. Про це сказала народний депутат від фракції “Слуга народу” Марина Бардіна в ексклюзивному коментарі телеканалу НАШ.

“Я дивилася частину виступу п’ятого президента Петра Порошенка (на віче, – ред.), щоб розуміти, в якому дискурсі проходить акція. Наскільки розумію, все пройшло мирно… Необхідність у проведенні акції, можливо, була для організаторів – тому що мені здається, що всі гасла, які проголошуються на Майдані, відповідають політиці президента Зеленського. Мені б дуже хотілося, щоб люди, які вийшли на акцію, вийшли з вірою у те, що зараз відбувається, і що це не політична маніпуляція”, – сказала вона.

Бардіна підкреслила, що меседжі віче ретранслюють слова президента, тому навряд чи вони матимуть кардинальний вплив на події в Парижі.

“Думаю, пан Зеленський докладе максимум зусиль по меседжах, про які він говорив на ефірах, і що будуть позитивні результати – виконання як мінімум тих трьох речей, з якими Зеленський їде на зустріч. Це припинення вогню – постійне, а не тимчасове, обмін “всіх на всіх” і початок політичної частини – дискусія про можливість виборів на окупованих територіях з контролем кордону (українською стороною, – ред.)”, – вважає вона.

Також депутатка зазначила, що Франція і Німеччина, сідаючи за стіл переговорів з Україною і Росією, визнають Росію стороною конфлікту.

Як повідомляв НАШ раніше, віче на Майдані закінчилося близько 15:20. Перед учасниками мітингу виступили Петро Порошенко і Святослав Вакарчук.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору