Ужгородка

Новини Закарпаття

Партнерство BASF та Arable Labs: аграрії отримуватимуть дані про погоду та стан рослин на полі у смартфоні

Аграрії отримали змогу більш точно дізнаватися про погоду та стан рослин на полі через цифрову платформу BASF та її партнера Arable Labs. На службі у аграріїв тепер буде новаторський метод, який точно вимірює опади за допомогою звуку.

Дві компанії цифрових технологій: Arable Labs та xarvio™ Digital Farming Solutions  концерну BASF домовилися про інтеграцію технологій у польових умовах у моделі й рекомендації xarvio™. Таке поєднання унікального набору даних Arable та xarvio™ FIELD MANAGER дозволяє оптимізувати вирощування сільськогосподарських культур.

Arable запропонувала новаторський метод, який точно вимірює опади за допомогою звуку. Пристрій компанії — Mark — використовує акустичний диздрометр. Завдяки цьому технічне обслуговування приладу стало простішим порівняно з традиційним. Пристрій захищений міцним корпусом з використанням нанотехнологій. Mark підтримує підключення до бездротового інтернету, LTE-M. У пристрої поєднуються функції моніторингу погоди та здоров’я рослин, а також понад 40 додаткових вимірювань на місцях. Усе для того, щоб створити унікальне рішення для аграріїв, яке буде інтегроване в xarvio™ FIELD MANAGER.

Читайте: Технології захисту рослин: у планах BASF – понад 30 інновацій

«Ми раді оголосити про партнерство, яке допоможе фермерам розвиватися завдяки рекомендаціям xarvio™ FIELD MANAGER та унікальним даним і аналітиці Arable», — розповів Джим Етінгтон, виконавчий директор Arable. — «У кінцевому рахунку, наші клієнти потребують інтегрованих технологій, якими легко користуватися разом. Саме це й дає партнерство xarvio™ і Arable».

Співпраця ґрунтується на успішному пілотному проекті, здійсненому в 2018-2019 роках на сотнях локацій. Випробування проводили в Аргентині, Бразилії, Франції, Німеччині та Великій Британії. Крім того, моделі машинного навчання Arable постійно вдосконалюються. Це стало можливим завдяки активній глобальній мережі, що складається з 25 дослідницьких пунктів калібрування та сертифікації в 12 кліматичних зонах. Усі ці фактори забезпечують точне, актуальне та надійне представлення даних.

Як відомо, Цифрова платформа BASF базується на основі багаторічного досвіду в галузі виробництва та захисту рослин, а разом з гіперлокальними даними про посіви й погоду від Arable дозволить аграріям приймати більш точні рішення на місцях.

Landlord раніше повідомляв, що Концерн BASF презентував покращену версію гербіциду Стеллар® Плюс.

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору