Ужгородка

Новини Закарпаття

Сенцов: Україна має повертати своїх героїв, але не ціною паплюження цінностей

Звільнений український політв’язень, режисер Олег Сенцов, висловив свою думку про обмін полоненими. Про це він написав у Facebook.

Сенцов вважає, що Україна має повертати утримуваних, але “не ціною паплюження цінностей”.

“Сьогодні, якщо нічого не зірветься, станеться обмін. Частина наших полонених повернеться додому. Але тільки частина. Не всі хлопці будуть звільнені навіть з ОРДЛО – хтось залишиться у руках бойовиків. Кримські татари та інші наші політв’язні і надалі будуть сидіти у російських в’язницях. Невинні. За це Україна віддасть справжніх вбивць: російських найманців, харківських терористів та п’ятьох беркутовців. І справа не тільки в тому, що в нас майже не залишається цього “чоловічого обмінного фонду” (дуже цинічний та практичний вираз) і для нового повернення своїх заручників, український уряд буде вимушений надалі торгувати інтересами країни з ворогом. А у том, що цей крок лишає нас головного – справедливості”, – написав режисер.

Сенцов додав, що дуже радий за хлопців і їх сім’ї, які повинні сьогодні зустрітися.

“Країна повинна повертати своїх героїв, але не ціною паплюження цінностей, за які ці герої билися. Бо вони не скажуть спасибі за те, що справа розстрілу людей на Майдані не була закінчена хоча б вироком винним”.

Всі найважливіші подробиці обміну – в НАШій онлайн-трансляції.

Як повідомляв НАШ раніше, в Офісі президента заявили, що перші 25 звільнених українців скоро будуть вдома.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору