Ужгородка

Новини Закарпаття

“Це зроблено політтехнологами президента”: Раїмов розповів, чому журналістів не пустили на місце обміну

Політтехнолог Дмитро Раїмов прокоментував обмін полоненими між Україною і представниками ОРДЛО. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі телеканалу НАШ.

Він підкреслив, що пишається тим, що Україна “бореться за своїх”.

“Що хотів би зазначити з політтехнологічного. Наскільки пам’ятаю, ваш телеканал теж зупинили на під’їздах до місця обміну. Це зроблено суто з однією метою. Не хочу применшити досягнення президента і його адміністрації, але це зроблено з однією метою, – щоб напередодні Нового року з’явилася картинка, як президент зустрічає наших полонених на волі. Це буде зроблено в аеропорту, і це зроблено політтехнологами президента, щоб зробити красиву картинку. Штаб ООС заборонив – або не рекомендував – президенту прилітати на лінію зіткнення, щоб не спровокувати”, – висловився Раїмов.

Політтехнолог зазначив, що за сьогодні на Донбасі не було жодного пораненого і жодного убитого.

Довідка: прессекретарка президента Зеленського Юлія Мендель заявила, що акредитацію журналістів на місці обміну полоненими не проводили, оскільки її було неможливо організувати.

Як повідомляв НАШ раніше, рідні звільнених полонених виїхали в аеропорт “Бориспіль” їх зустрічати. О 20:10 стало відомо, що літак вилетів з Чугуєва.

Служба безпеки України опублікувала прізвища всіх 76 українців, переданих українській стороні представниками ОРДЛО. Серед них 12 військових і 64 цивільних – в тому числі журналіст Станіслав Асєєв.

Радник секретаря РНБО Сергій Сивохо сказав, що сторони домовилися про повернення 80 осіб, але четверо відмовилися і вирішили залишитися на непідконтрольних територіях через своїх сімей.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору