Ужгородка

Новини Закарпаття

Зеленський про обмін: Найголовніше – люди вдома. Я щасливий

Президент України Володимир Зеленський заявив, що представники ОРДЛО звільнили 81 українця в рамках обміну полоненими. Про це він сказав на брифінгу після зустрічі літака зі звільненими, трансляцію веде телеканал НАШ.

“Велика перемога. Найголовніше – що люди вдома, до Нового року, як ми говорили, так і зробили. Зустрічатимуть Новий рік вдома в сім’ях з дітьми. Я щасливий, впевнений, вони теж”, – сказав Зеленський.

Він уточнив, що всього звільнена 81 особа. 76 з них зараз знаходяться на контрольованій Україною території, шестеро залишилися на окупованій території, тому що там знаходяться їх сім’ї.

“Перша частина, про що говорили в нормандському форматі, виконана”, – додав Зеленський. Президент подякував усім лідерам “нормандської четвірки” і підкреслив, що багато людей досі утримуються в Росії і Криму, подякував своїй команді, яка працювала над обміном, Офісу президента і своєму помічникові Андрію Єрмаку.

Як повідомляв НАШ раніше, президент України Володимир Зеленський зустрів звільнених полонених на злітній смузі аеропорту “Бориспіль”.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору