Ужгородка

Новини Закарпаття

Цікаво зроблено: Бузаров пояснив, що не так з відео, де ракета нібито влучає в український літак

Відео, де ракета нібито потрапляє в літак української авіакомпанії МАУ, який розбився під Тегераном 8 січня, викликає багато питань. Про це заявив політолог-міжнародник Андрій Бузаров в ефірі телеканалу НАШ.

Перше, що здається йому дивним, – що автор відео ніяк не коментує вибух.

“Відео дуже цікаво зроблене: там немає слів, на відміну від інших відео, де люди емоційно коментують (що відбувається, – ред.). Тобто коли ти бачиш таке, ти хочеш-ні-хочеш, але мат в тебе будь-якою мовою виходить. Ти коментуєш, що відбувається. А на цьому відео жодного коментаря немає – воно тихо і спокійно знято”, – зазначив політолог.

Друге, на що звернув увагу Бузаров, – як автор дізнався, де саме буде летіти літак, і так вчасно включив камеру.

“Звідки можна було знати, що саме там буде летіти український літак, якщо паралельно цього дня я особисто проводжав експертів з готелю – і о 6:30, і о 6:40, – експерти всю ніч виїжджали і відлітали через аеропорт (імені імама Хомейні, – ред.) іншими рейсами? Там масово вилітали літаки, і коли наш літак падав, інші пілоти бачили це. Катарські, азербайджанські (авіакомпанії, – ред.), Turkish Airlines, Lufthansa – вони усі паралельно з нашим літаком вилітали з одного аеропорту. Але чомусь це відео було направлене саме на той проміжок, де летів український літак. Або цю людину щось спонукало саме туди направити телефон, або там, може бути, щось сталося в ході польоту, тобто людина для чогось же увімкнула камеру і почала знімати…”, – припустив експерт.

Як повідомляв НАШ раніше, видання The New York Times оприлюднило відео, на якому, ймовірно, зафіксовано момент, коли ракета влучила в український літак у Тегерані. В Ірані заявили, що це відео неможливо верифікувати.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору