Ужгородка

Новини Закарпаття

Був УАЗ, а стала Audi: які автомобілі з’явилися у “слуг народу” за період роботи в Раді

Які автомобілі колекціонують нардепи від фракції “Слуга народу”, і як давно у них з’явилися гроші на таку розкіш, дізнавалася наша журналістка Катерина Соляр.

Відомо, що кожен депутат за свою каденцію повинен зробити 3 речі: побудувати особняк, звести навколо нього 3-метровий паркан і придбати дороге, елітне авто. З останнім “слуги народу” прекрасно справляються.

Депутат Олександр Дубінський за чотири місяці роботи в Раді купив собі автомобіль Cadillac Escalade за 1 100 000 гривень.

Мама нардепа також вирішила зробити синові подарунок і подарувала йому цілих три автомобілі: дві машини Mercedes-Benz і Toyota Land Cruiser. Загальна вартість автомобілів становила 2,5 млн гривень.

Не відстає від Дубінського і “слуга народу” Костянтин Касай, який балотувався в парламент по 149 мажоритарному окрузі. В кінці листопада 2019 року він став власником нової Audi Q7 за 2 млн гривень.

Варто зазначити, що до цього Касай володів тільки УАЗом 1995 року випуску.

Третій у рейтингу став нардеп від “Слуги народу” Олександр Кабанов, який підбирав дорогий подарунок для дружини прямо в стінах Ради. Так, Кабанов придбав автомобіль Jaguar F-Pace за 1,5 млн гривень.

Детальніше про те, за що і коли нардепи купують дорогі автомобілі дивіться у відео:

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору