Ужгородка

Новини Закарпаття

Кабмін анонсував створення Міністерства з питань окупованих територій

В ході наради в Офісі президента за участю представників Кабміну і Верховної Ради прем’єр-міністр Олексій Гончарук анонсував створення Міністерства з питань окупованих територій.

Про це повідомили в прес-службі президента України.

Прем’єр зазначив, що створення відповідного міністерства дасть можливість більш ефективно працювати над питаннями роботи з людьми, які залишилися на окупованих територіях або з переміщеними особами.

“Це дасть нам можливість набагато ефективніше працювати над питаннями реінтеграції Донбасу і питаннями роботи з людьми, які залишилися на окупованих територіях або переїхали на підконтрольну територію і тимчасово переміщеними особами”, – заявив Гончарук.

За словами міністра культури, молоді та спорту України Володимира Бородянського, зараз триває робота над запуском українського телеканалу, який буде транслюватися на окуповані території.

Як повідомляв НАШ раніше, міністр закордонних справ України Вадим Пристайко заявив, що обмін полоненими за формулою “всіх на всіх” з окупованим Донбасом і Російською Федерацією може завершитися найближчим часом.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору