Ужгородка

Новини Закарпаття

“Добкін, ти перед ким бикуєш?”: Чорновол і Добкін посперечалися у прямому ефірі

Народний депутат VIII скликання Тетяна Чорновол і лідер партії “Християнські соціалісти” Михайло Добкін влаштували перепалку в прямому ефірі телеканалу НАШ.

“Нас було не так багато на тому Майдані, так, ми ризикували життям, ми ледь не загинули. Ми врятували цю країну від режиму Януковича, ми відкрили кордони з Європою, змогли своїми малими силами протистояти російській агресії. І тепер що? Тепер ми виснажені цією боротьбою”, – почала Чорновіл.

“У поважаючої себе країні ворогів і зрадників не розстрілюють, це благородна кара, для цього є мотузка і мило, але я Вам цього не бажаю. Жилети закуплені вами ж, які пробиваються кулею пістолетної, кому ви розказуєте? Ви навіщо це все говорите, да вам потрібно голову заховати в пісок і вуха свої не показувати”, – відповів Добкін.

“Добкін, ти перед ким бикуєш? Чому мій чоловік загинув, захищаючи твій зад, а не ти там загинув? Чому ти не захищав мене і мою сім’ю?”, – сказала Чорновол.

“Тому що мізків у тебе як у курки”, – додав Добкін.

Детальніше дивіться на НАШому YouTube-каналі:

Як раніше повідомляв НАШ, Тетяна Чорновол заявила, що їй довелося перелазити паркан ДБР для того, щоб потрапити на брифінг Олександра Бабікова.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору