Ужгородка

Новини Закарпаття

Зліт цін: в МАУ роз’яснили причину істотного зростання цін на авіаквитки

В авіакомпанії “Міжнародні авіалінії України” розповіли, чому підвищили ціни на авіаквитки на 15 і 16 березня. Про це повідомили в прес-службі авіакомпанії.

Відзначається, що сучасні компанії розраховують вартість авіаперельоту по одному і тому ж алгоритму. Ціну формує спеціальна система розрахунку – Revenue Management System, що виключає ймовірність формування вартості авіаквитків в ручному режимі. Ця система автоматично визначає вартість на тому чи іншому маршруті відповідно до цілого ряду показників. Таких, як інтенсивність продажів, попит на період часу і т.д.

Повідомляється, що МАУ отримала велику кількість запитів за рівнем цін на авіаквитки на рейси 15-го-16-го березня.

“Чи не МАУ приймала рішення про обмеження пасажирського сполучення. Головне завдання авіакомпанії – піднімати літаки в небо і доставляти людей в усі точки світу”, – йдеться в повідомленні.

Також наголошується, що ситуація зі зростанням цін на авіаквитки могли б пояснити відповіді на ряд риторичних запитань: “Хто порахував кількість громадян України, і не тільки українців, які хочуть і повинні повернутися? Хто розганяє паніку, що останній шанс повернутися – тільки до 17- го березня?”

“А дивує когось той факт, що кількість відвідувань сайту авіакомпанії зросла в сотні разів? Авіакомпанія МАУ відійшла від ручного режиму формування вартості перельотів багато років назад і не має наміру повертатися до кам’яного віку. Головний союзник зростання цін на авіаквитки – це паніка. Авіакомпанія робитиме все можливе і залежне від неї для того, щоб після закінчення терміну дії карантину ситуація нормалізувалася”, – додали в компанії.

Як НАШ повідомляв раніше, сьогодні повністю припинено пасажирське залізничне сполучення між Україною та Польщею. Ряд поїздів скасовано, а деяким обмежена маршрути.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору