Ужгородка

Новини Закарпаття

Новий додаток дозволяє інвестувати в тваринництво на відстані і вести бізнес зі смартфона

У Південно-Африканській Республіці громадянам пропонують здійснювати мікроінвестиції у тваринництво. Таким чином в країні хочуть пожвавити розвиток скотарства. Спеціальний додаток дозволяє придбати кілька корів, одну голову ВРХ чи навіть частину корови для підприємства. Тобто покупець стає інвестором.

Таку інновацію на ринку ПАР запровадила компанія Livestock Wealth. Підприємство було засноване у 2015 році й починало свою діяльність з невеликої ферми на 26 голів ВРХ, зараз поголів’я корів у власності аграрної компанії складає близько 2 тис. Дехто з інвесторів вклав гроші у 25 тварин, а дехто – у 5% від корови.

Мінімальна сума інвестицій в теля складає 40 доларів, а от вагітна корова може вартувати більше 1 тис.доларів. У Livestock Wealth обіцяють 14% прибутку за 12 місяців, утім, прибуток залежить від світових цін на яловичину.

Великий відсоток інвесторів – це молодь. Тепер вкладати в південноафриканську компанію можна з будь-якої точки світу, оскільки підприємство вийшло на міжнародний рівень. Близько 10% інвесторів Livestock Wealth – це громадяни інших країн Африки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору