Ужгородка

Новини Закарпаття

МХП став повноправним членом Європейської Бізнес Асоціації

Український агропромисловий холдинг “Миронівський хлібопродукт” отримав можливість стати повноправним членом Європейської Бізнес Асоціації (ЄБА). Інформацію про це компанія оприлюднила на своєму офіційному сайті.

За близько 20-річну історію існування асоціації до неї приєдналось більш ніж 900 компаній. ЄБА була створена з метою вирішення нагальних проблем стосовно ведення бізнесу в Україні, зокрема, питань інвестицій, експорту та ін.

У компанії “Миронівський хлібопродукт” висловили сподівання щодо продуктивної співпраці з асоціацією.

“Тепер у співдружності із впливовою асоціацією провідних компаній ЄБА ми зможемо ще більш сприятливо впливати на розвиток аграрної галузі й економіки України в цілому. Як лідер аграрної галузі, який є одним із великих платників податків країни, що створює найбільшу кількість робочих місць в аграрній галузі та є найбільшим експортером м’яса птиці, МХП розуміє свою відповідальність перед українським і європейським співтовариством на шляху до подальшого впровадження найкращих сучасних світових практик”, — зазначила Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом і комунікацій МХП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору