Ужгородка

Новини Закарпаття

Німеччина втрачає позиції на ринку свинини

У Німеччині продовжує зменшуватись обсяг виробництва свинини. Таким чином, країна втрачає позиції одного з найбільших виробників та експортерів цього виду м’яса.

За даними Федерального статистичного управління Німеччини (Destatis), у першому півріччі 2019 року виробництво усіх видів м’яса скоротилось приблизно на 2,6% або на 102,7 тис. тонн порівняно з таким же періодом 2018 року.

Із січня по червень на німецьких комерційних бійнях було забито 29,4 мільйона голів свиней, великої рогатої худоби, овець, кіз та коней. Загалом за цей час було виготовлено 3,9 мільйона тонн м’яса.

Обсяг виробленої свинини в першому півріччі 2019 року склав 2,6 мільйона тонн: на 3,7% менше, ніж за аналогічний період 2018 року (-100,5 тис. тонн), забито 27,2 мільйона свиней (на 1,2 мільйона менше, -4,3%).

Свинина становила більшу частину комерційного виробництва м’яса в Німеччині (близько 65,8%), далі за обсягами – м’ясо птиці (20,0%) та яловичина (13,8%). Баранина, козяче та кінське м’ясо в цілому становили лише 0,3% від загального обсягу виробництва м’яса.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору