Ужгородка

Новини Закарпаття

Річний баланс м’яса, субпродуктів і жиру в Україні – Оновлення 9.2019

Яловичина (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
47
48
39
38
40

Імпорт
2
2
2
2
2

Виробництво
307
301
291
288
295

 – с/г підприємства
74
78
75
69
83

 – господарства населення
233
223
216
218
212

Загальна пропозиція
356
351
332
328
337

Експорт
52
45
54
55
52

Споживання
250
261
234
227
237

Втрати
6
6
6
6
6

Кінцеві запаси
48
39
38
40
42

Загальний попит
356
351
332
328
337

Споживання на душу населення
5,8
6,1
5,5
5,4
5,6

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

Свинина (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
46
46
50
56
50

Імпорт
5
4
8
36
33

Виробництво
647
640
631
604
581

 – с/г підприємства
333
332
312
302
290

 – господарства населення
314
308
319
302
291

Загальна пропозиція
698
690
689
696
664

Експорт
47
4
6
2
3

Споживання
592
623
614
631
601

Втрати
13
13
13
13
12

Кінцеві запаси
46
50
56
50
48

Загальний попит
698
690
689
696
664

Споживання на душу населення
13,8
14,6
14,5
14,9
14,3

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

М’ясо свійської птиці (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
82
83
95
82
112

Імпорт
63
85
121
133
137

Виробництво
1 144
1 167
1 185
1 259
1 422

 – с/г підприємства
968
992
1 014
1 085
1 255

 – господарства населення
176
174
171
174
167

Загальна пропозиція
1 289
1 335
1 400
1 474
1 671

Експорт
182
242
273
331
420

Споживання
999
973
1 019
1 004
1 093

Втрати
24
25
26
28
31

Кінцеві запаси
83
95
82
112
126

Загальний попит
1 289
1 335
1 400
1 474
1 671

Споживання на душу населення
23,3
22,8
24,0
23,7
26,0

* прогноз

Інше м’ясо (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
2
2
2
2
2

Імпорт
0
0
0
0
0

Виробництво
35
34
34
35
35

 – с/г підприємства
2
1
2
2
2

 – господарства населення
34
32
33
33
33

Загальна пропозиція
38
36
36
37
37

Експорт
0
0
0
0
0

Споживання
35
33
33
34
34

Втрати
1
1
1
1
1

Кінцеві запаси
2
2
2
2
2

Загальний попит
38
36
36
37
37

Споживання на душу населення
0,8
0,8
0,8
0,8
0,8

* прогноз
Примітки: без урахування субпродуктів і жиру; імпорт і експорт – у перерахунку на вагу туші.

М’ясо (без субпродуктів і жиру, тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
177
179
186
178
204

Імпорт
70
92
131
171
172

Виробництво
2 133
2 141
2 140
2 185
2 332

 – с/г підприємства
1 376
1 404
1 402
1 458
1 629

 – господарства населення
757
737
738
727
703

Загальна пропозиція
2 380
2 412
2 457
2 535
2 708

Експорт
281
291
334
388
475

Споживання
1 876
1 891
1 900
1 896
1 965

Втрати
44
45
45
47
50

Кінцеві запаси
179
186
178
204
218

Загальний попит
2 380
2 412
2 457
2 535
2 708

Споживання на душу населення
43,8
44,3
44,7
44,8
46,7

* прогноз
Примітки: імпорт і експорт яловичини й свинини – у перерахунку на вагу туші.

Субпродукти (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
14
14
13
14
14

Імпорт
29
24
24
28
27

Виробництво
166
163
160
155
153

 – ВРХ
62
61
59
58
59

 – свиней
101
100
99
94
91

 – інші
3
3
3
3
3

Загальна пропозиція
209
202
197
197
194

Експорт
4
7
9
6
6

Споживання
183
174
167
169
168

Втрати
8
7
7
7
7

Кінцеві запаси
14
13
14
14
13

Загальний попит
209
202
197
197
194

Споживання на душу населення
4,3
4,1
3,9
4,0
4,0

* прогноз

Тваринний жир (тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
9
8
8
10
9

Імпорт
56
45
54
60
55

Виробництво
63
62
61
59
58

 – ВРХ
16
16
15
15
16

 – свиней
46
45
45
43
42

 – інші
1
1
1
1
1

Загальна пропозиція
128
115
123
128
122

Експорт
8
0
0
0
0

Споживання
107
103
109
115
108

Втрати
5
4
5
5
5

Кінцеві запаси
8
8
10
9
9

Загальний попит
128
115
123
128
122

Споживання на душу населення
2,5
2,4
2,6
2,7
2,6

* прогноз

М’ясо (включаючи субпродукти й жир, тис. тонн)

2015
2016
2017
2018
2019*

Початкові запаси
200
202
207
202
227

Імпорт
155
161
209
259
254

Виробництво
2 361
2 367
2 362
2 399
2 543

Загальна пропозиція
2 717
2 729
2 778
2 860
3 023

Експорт
293
298
343
395
481

Споживання
2 166
2 167
2 176
2 179
2 241

Втрати
57
56
57
59
62

Кінцеві запаси
202
207
202
227
240

Загальний попит
2 717
2 729
2 778
2 860
3 023

Споживання на душу населення
50,6
50,8
51,2
51,5
53,2

* прогноз
Примітки: імпорт і експорт яловичини й свинини – у перерахунку на вагу туші.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору