Ужгородка

Новини Закарпаття

Китай припиняє імпорт свинини з Південної Кореї

Цього місяця в Південній Кореї повідомили про фіксацію першого випадку африканської чуми свиней. Спалах зафіксували у господарстві, що розташоване поблизу кордону з Північною Кореєю. У зв’язку з цим, влада Китаю повідомила про тимчасове припинення імпорту свинини та тварин з азійської країни.

З метою контролю дотримання заборони, на кордоні з Південною Кореєю будуть запроваджені додаткові перевірки. Будуть перевірятись як багаж та транспортні засоби, так і поштові посилки.

Про перший випадок африканської чуми свиней у Південній Кореї повідомили цього тижня. Захворювання було виявлено на свиногосподарстві, що розташоване неподалік від кордону з Північною Кореєю, де африканська чума свиней прогресує з травня.

Міністерство сільського господарства Південної Кореї підтвердило перший у країні випадок АЧС. Після виявлення спалаху захворювання місцева влада швидко вжила заходів безпеки навколо ферми та пунктів контролю та дезінфекції транспортних засобів. Для запобігання подальшому поширенню хвороби було забито близько 4 тис. голів свиней.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору