Ужгородка

Новини Закарпаття

На 9% зросте ринок переробленого червоного м’яса до 2023 року

Очікується, що глобальний розмір ринку переробленого червоного м’яса до 2023 року сягне 668 мільярдів доларів, тобто зросте на 9%. Про це свідчить новий звіт Technavio Research. Зростання попиту на так звану “зручну їжу” є ключовим фактором, що сприяє зростанню галузі.

Зокрема, очікується, що сегмент переробленої свинини матиме приріст близько 2% через зростання кількості злиттів та поглинань компаній та збільшення кількості нових продуктів у сегменті.

Азіатсько-Тихоокеанський регіон був основним ринком переробленого червоного м’яса і становив 34% глобального ринку в 2018 році. Враховуючи той факт, що Китай за останні 6 місяців збільшив попит на м’ясо, зростання в найближчі кілька років може прискоритися і перевищити 9%.

Зростання ринку переробленого червоного м’яса обумовлений збільшенням попиту на зручні продукти – прості в приготуванні або готові до вживання.

“Зі зміною способу життя та зростанням наявного доходу попит на ці продукти значно збільшився. Підвищення культури електронної комерції та легка доступність харчових продуктів одним натисканням кнопки ще більше сприятимуть попиту на “зручну їжу”. Це, у свою чергу, сприятиме зростанню на ринку перероблених продуктів з червоного м’яса протягом прогнозованого періоду”, – повідомляє дослідницька команда Technavio.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору