Ужгородка

Новини Закарпаття

Білоруські опозиціонери Кравцов і Родненков вийшли на зв’язок

Білоруські опозиціонери Іван Кравцов та Антон Родненков вийшли на зв’язок, наразі вони знаходяться Києві.

Про це повідомляє прес-служба Координаційної ради Білорусі.

Відповідаючи на питання під час прес-конференції 8 серпня, чому Родненков та Кравцов після перетину кордону не вчинили так як Марія Колесникова, Родненков відповів, що “не зміг зважитися на це”.

“Марія – дуже сильна людина, я захоплююся їй. Це сильний вчинок, на який вона зважилася. Тому вона один з лідерів опозиції, а я прес-секретар”, – заявив чоловік.

Нагадаємо, 7 вересня стало відомо, що члена президії Координаційної ради Марію Колеснікову посадили до мікроавтобуса в Мінську і вивезли в невідомому напрямку. Прессекретар ради Антон Родненков почав з’ясовувати, де знаходиться Колеснікова, але незабаром його телефон також став недоступний. Також перестав виходити на зв’язок виконавчий секретар ради Іван Кравцов. 

Про те, що Колесникова умисне унеможливила свій виїзд за кордон, повідомив і заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко: “Це було насильницьке видворення з рідної країни. Марію Колесникову не вдалося видворити з Білорусі через те, що ця смілива жінка зробила дії по унеможливленню її переміщення через кордон”.

Як повідомляв НАШ раніше, нарколог пояснив, чому не потрібно легалізовувати марихуану в Україні.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору