Ужгородка

Новини Закарпаття

Арестович: Мені дали повноваження єдиного голосу української делегації в ТКГ

Радник з інформаційної політики української делегації в ТКГ щодо врегулювання ситуації на Донбасі Олексій Арестович розповів в НАШому ефірі, хто запропонував йому дану посаду та чому він погодився. 

“Запропонував Леонід Макарович Кравчук особисто. Я погодився, тому що я залишаюсь громадянином України, країна знаходиться в складному становищі, веде війну. Тому на цю дуже складну ділянку мало було охочих, а я погодився, тому що одним із найважливіших моїх інтересів є захист національних інтересів України. В тому числі і втих містах, де батьківщина потребує, тому я тут”, – поінформував він. 

За словами Арестовича, в нього є план стратегії, та йому надали повноваження єдиного голосу в українській делегації для участі в ТКГ. 

“Головною метою є повідомлення народу України, шановних ЗМІ та міжнародних партнерів пор цілі нашої політики й заходи їх досягнення. Тобто щоб всі ці категорії були вчасно поінформовані та знали, що відбувається. Це і є комунікація”, – підкреслив спікер ТКГ. 

Як НАШ повідомляв раніше, голова української делегації в ТКГ щодо врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кравчук назвав чотири ключові етапи реінтеграції Донбасу.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору