Ужгородка

Новини Закарпаття

“Огидна брехня”. Рідні Заворотнюк зробили заяву про її стан

Рідні російської актриси Анастасії Заворотнюк спростували інформацію у ЗМІ про те, що вона впала в прекоматозний стан. Таке повідомлення з’явилося в офіційному Instagram-акаунті зірки.

Родичі Заворотнюк поскаржилися на надмірну увагу преси, спроби отримати фото хворої актриси в палаті або пошуки людей, які поділяться новинами про процес її лікування.

“Ми щиро вважаємо, що радістю важливо ділитися, а важкі ситуації кожен переживає по-своєму і має на це повне право. І це право потрібно поважати, воно – в пріоритеті перед всіляким інтересом і нетерпінням. Ми не готові до візитів непроханих гостей. Вважаємо неприпустимим, коли представники різних видань чатують біля лікарні або будинку, лізуть через паркани, блокують машини родичів і направляють їм камери в обличчя, а коли намагаються прорватися через пост охорони; коли шукають “інсайдерів”, готових продати фото людини, яка хворіє”, – сказано в повідомленні.

Вони також спростували, що у Анастасії Заворотнюк стан сопору.

“Заголовки, з якими сьогодні виходять газети, знову за межею добра і зла. Ми офіційно заявляємо: немає (сопора, – ред.), це неправда!”, – додали родичі.

Вони закликали перестати розповсюджувати фейкові новини. Надалі рідні актриси будуть спростовувати неправдиву інформацію про її лікування.

Як повідомляв НАШ раніше, 11 жовтня Telegram-канал Mash повідомив, що у Анастасії Заворотнюк прекоматозний стан (сопор).

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору