Ужгородка

Новини Закарпаття

Єгорова: Я б подарувала Зеленському мізки, серце і побажала “повернутися додому”

Телеведуча Сніжана Егорода побажала Володимиру Зеленському в честь його дня народження навчитися співчувати українцям і розуміти їх проблеми, а не дратувати їх своїми відеозверненнями, які не відповідають рівню життя громадян України.

Своєю думкою вона поділилася в ефірі телеканалу НАШ.

“Я б, по-перше, Володимиру Олександровичу подарувала мізки, по-друге, серце, щоб він міг співчувати людям, які живуть в цій країні і розуміти їх проблеми, а не дратувати їх своїми відеозверненнями і фотографіями, які не відповідають рівню життя основної маси нашого населення”, – сказала телеведуча.

Також вона побажала голові держави “повернутися додому”, бо складається враження, що він живе не вдома, а на окупованій території, при цьому виконуючи роль наглядача.

“Все те, що приймає, ініціює і робить його уряд свідчить лише про те, що це не український уряд, і воно не діє в інтересах українського народу”, – підкреслила вона.

Як НАШ повідомляв раніше, нардеп від “ОТЗЖ” Василь Німченко вважає, що президентство Володимира Зеленського – це його найбільш невдалий жарт, на який він зважився.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору