Ужгородка

Новини Закарпаття

Ми повинні працювати над тим, щоб Росія змінила свою позицію по Донбасу, – ек-снардеп

Війна на Донбасі буде продовжуватися до того часу, поки окупанти не відмовляться від своєї мети і ми повинні робити усе можливе, щоб припинити воєнні дії.

Про це у прямому ефірі телеканалу НАШ заявив екс-нардеп Олександр Бригинець.

“Коли відбулася окупація Криму і частини Донбасу, Росія ставила перед собою якісь цілі, це ж не сталось просто так. Наскільки я розумію мета, яку поставила Росія, не досягнута, саме через те, що мета не досягнута навіть сьогодні, війна продовжується і вона буде продовжуватися до того часу, поки окупанти не відмовляться від цієї мети, і ми повинні працювати над тим, щоб Росія змінила свою позицію або коли вони досягнуть цієї мети, ми повинні зробити усе можливе, щоб цього не сталося”, – заявив Бригинець.

Також він додав, що голова ТКГ Леонід Кравчук робить такі войовничі заяви, що складається враження, що це він керує армією.

“Якщо ми послухаємо сьогодні войовничі заяви Кравчука і згадаємо його вірнопіддані проросійські заяви, то складеться враження, що це він керує армією і приймає всі рішення. Насправді героїчні заяви про те як ми будемо боротися з росіянами, які ми будемо давати команди не може давати стороння людина, яка немає ніякої державної функції, це може казати Зеленський”.

Як повідомляв НАШ раніше, кандидат політичних наук Сергій Годний заявив, що президент Володимир Зеленський за свою каденцію не зможе закінчити збройний конфлікт на Донбасі.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору