Ужгородка

Новини Закарпаття

“Усіх спакуємо в автобус і вивеземо в їх рідне Закарпаття”: міський голова Рівного пригрозив примусово вивезти ромів з міста

Мер Рівного Олександр Третяк пригрозив примусовим вивезенням людей ромської національності на Закарпаття, якщо вони не покинуть місто самостійно.

Про це Третяк сказав місцевому “Радіо Трек”.

“Я максимально стримуюся в емоціях. Але, дивлячись на цю ситуацію із ромською національністю, у мене бракує слів і толерантності до того, що вони творять у місті”, – сказав міський голова.

За його словами, наразі планується проведення засідання робочої групи з правоохоронними органами, щоб розв’язати це питання, щоб представники ромської національності не поводилися так нахабно.

“Я бачу, що йде до того, що ми зробимо радикально: всіх запакуємо в автобус і вивеземо в їхнє рідне Закарпаття”, – наголосив Третяк.

Мер також заявляє, що нещодавно зустрів на вулицях Рівного ромів і сказав, що у них є кілька годин, щоб покинути місто, але ті поскаржилися, що не їздять потяги та автобуси.

Як НАШ повідомляв раніше, у Рівному запрацював центр вакцинації від COVID-19. Його відкриють на базі Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру ім. В. Поліщука.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору