Ужгородка

Новини Закарпаття

“Листи щастя” переходять в е-формат

Патрульна поліція перша серед державних органів починає надсилати для примусового виконання виконавчі документи, які видані у формі електронного документа.

Про це повідомив перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький у Facebook.

“Разом з Державною виконавчою службою, за потужної підтримки Міністерства внутрішніх справ та Міністерства юстиції розпочато електронну взаємодію, спрямовану на цифровізацію держави. Ми перші серед державних органів починаємо надсилати для примусового виконання виконавчі документи, які видані у формі електронного документа”, – повідомив Білошицький.

Також він додав, що це нововведення дозволить скоротити строки на оформлення та підготовку для направлення на примусове виконання постанов про накладення адмінстягнень за правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.

“Найважливішим позитивним наслідком впровадження цих змін стане інформування громадян про стан виконавчого провадження через існуючі онлайн-сервіси (bdr.mvs.gov.ua, портал “ДІЯ”, електронний кабінет водія), що спростить процедуру сплати штрафу та закриття виконавчого провадження”, – зазначив він.

Як повідомляв НАШ раніше, Італія з 31 липня відкриває кордони для українців: умови в’їзду.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору