Ужгородка

Новини Закарпаття

Меркель з Путіним домовляться, як продати “Північний потік-2” Україна, – економіст

Економічний експерт Олексій Дорошенко вважає, що на зустрічі канцлера Німеччини Ангели Меркель з президентом РФ Володимиром Путіним розглядалося питання продажу “Північного потоку-2” Україні.

Про це він сказав у прямому ефірі на телеканалі НАШ 20 серпня.

Тема: 22 серпня Меркель обговорить із Зеленським двосторонню, економічну політику між країнами.

“Ми з Німеччиною можемо розмовляти скільки захочемо, але вони отримують те, що хочуть, а нам те, що залишається. Коли Меркель буде приїжджати до України та проводити перемовини щодо “Північного потоку-2”, то фактично у Москві вони будуть домовлятися про те, як продати нам цей проект. Для нас ці перемовини ще незавершені, адже крапка буде поставлена у Вашингтоні”, – сказав він.

  • У липні 2021 року телеканал “НАШ” увійшов в ТОП -10 найбільш глядабельних телеканалів України. За результатами телеперегляду за цільовою аудиторією 18+, 50К + ми маємо такі показники: Rat – 0,24%, Shr – 1,74% (ЦА: 18+, 50К +) *. Також, жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У липні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на 8 позиції серед загальнонаціональних мовників України в Києві: Rat – 0,31%, Shr – 2,29% (ЦА Київ 18+) *. * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за липень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору