Ужгородка

Новини Закарпаття

Крюкова про напад на Шефіра: Я не побачила ні краплі крові

Заступник головного редактора інтернет-видання “Страна.UA” Світлана Крюкова відмітила, що під час нападу на першого помічника президента Володимира Зеленського Сергія Шефіра біля машини не було жодної каплі крові. Втім, його водій отримав три польових порання.

Про це вона розповіла у прямому ефірі на телеканалі НАШ.

“Багато невідповідностей було. Перше, на що я звернула увагу – це поява Шефіра на прес-конференції після того, як на нього був скоєний замах. Уявіть, після всього, що відбулося, ви їдете на прес-конференцію та «на блакитному оці» розповідаєте, що було скоєно замах на демократію. Подивіться, в якому стані був Шефір – досить зібраним, поважним, а не людина, яка була в стресі”, – розповіла вона.

На її думку, представники влади подали заяви щодо замаху ніби-то завчасно й з однаковими лозунгами.

“Людина, на яку був скоєний замах і в нього був поранений водій, він мені сказав одну просту річ: “У мене вся машина була в крові”.  Хоча попадання було, здається, в руку.  В даному випадку я не бачу ні каплі крові”, – додала Крюкова.

Нагадаємо, під Києвом неподалік села Лісники 22 вересня на Сергія Шефіра скоєно замах.  В автомобіль потрапило понад 10 куль. Водій машини отримав три кульові поранення. Сам Шефір не постраждав.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору