Ужгородка

Новини Закарпаття

Таксист, який віз Полякова перед смертю, змінив покази і визнав брехню, – адвокат

Адвокат таксиста, в машині якого виявили тіло народного депутата Антона Полякова, заявив, що його підопічного побили у відділку за дачу неправдивих свідчень.

Про це повідомив адвокат журналістам ТСН.

“Він дав покази. Він не знав і не міг знати, чи вони щось вживали, чи не вживали. Він збрехав, що підібрав його на транспортній зупинці, а насправді йому його підвезли з іншої машини і попросили доправити додому. От і все. Спершу він вирішив не вплутувати інших людей, тому сказав, що забрав із зупинки і віз. От хлопці його і покарали. Але слідів немає, експертиза не покаже”, – заявив адвокат.

Також він підтвердив попередні покази про те, що в машину померлий депутат сів при тямі, але майже одразу у нього почалася нудота і конвульсії. Тож водій порушив правила, щоб доправити Полякова до лікарні. В цей час його і зупинила поліція. Поки народному депутатові надавали допомогу правоохоронці, таксист зателефонував у “швидку”.

Нагадаємо,  народного депутата  Антона Полякова знайшли мертвим у Києві. За інформацією поліції, нардепу стало погано дорогою в таксі, його намагались реанімувати лікарі швидкої, але констатували смерть. Нардеп  помер в результаті реакції метадону та алкоголю.

Як повідомляв НАШ раніше, нардепу Вірастюку погрожували вбивством: в поліції розкрили деталі.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору