Ужгородка

Новини Закарпаття

Щоб вступити в НАТО, Україні потрібно стати не проблемою, а можливістю, – юрист

Україна зможе вступити в НАТО та Європейський Союз, якщо стане не проблемою, а можливістю для своїх партнерів.

Таку думку висловив у прямому ефірі на телеканалі НАШ юрист, експерт-міжнародник Віталій Власюк.

“НАТО та Європейський Союз набагато краще будуть до нас ставитись, якщо ми будемо для них не проблемою, а можливістю. Тому наше завдання зробити все всередині країни, щоб ми стали для інших наших партнерів не проблемою, а можливістю”, – сказав Власюк.

Також він додав, що поганий мир краще, ніж хороша війна.

“Поганий мир краще, ніж хороша війна тому мені здається, що потрібно шукати шляхи для відновлення територіальної цілісності України де-факто, а не де-юре”, – зазначив він.

  • У серпні НАШ втримав першість серед інформаційних телеканалів України. Телеканал “НАШ” серед інформаційних телеканалів – №1 в містах з населенням у понад 50 тисяч. За результатами телеперегляду, за цільовою аудиторією 18+, 50К + показники наступні: Rat – 0,26%, Shr – 1,79% (ЦА: 18+, 50К +) *. Жителі столиці традиційно вибирають НАШ. У серпні 2021 року високі рейтинги зафіксували телеканал на першій сходинці серед інформаційних мовників в Києві: Rat – 0,27%, Shr – 2,81% (ЦА Київ 18+) *. Традиційно, “НАШ” лідер в рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,44%, Shr – 2,81% (ЦА Кабель 18 +) * Зазначені в статті результати дослідження ТВ-аудиторії відносяться ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за серпень 2021 Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору