Ужгородка

Новини Закарпаття

Землянський: Якщо Росія все ж таки нападе, то вводити воєнний стан буде вже ніде та нікому 

Якщо Російська Федерація нападе на Україну, то вводити воєнний стан буде вже ніде та нікому, тому що методи ведення сучасної війни передбачають кілька годин до завершення операції.

Таку думку висловив у прямому ефірі на телеканалі НАШ аналітик експертного уряду Валентин Землянський.

“Якщо це (напад Росії, – ред.) буде відбуватися, то повірте про те, що говорить Корнієнко, що зможуть зібратися за 8 годин і об’явити про воєнний стан – це дуже довго, тому що тактика і методи ведення сучасної війни передбачають кілька годин до завершення операції. Тому, коли Верховна Рада збереться, то об’являти воєнний стан буде вже ніде і нікому”,- сказав Землянський.

За його словами, українська влада живе у своєму всесвіті, де немає жодної кризи і все добре.

Нагадаємо, що перший віцеспікер Верховної Ради Олександр Корнієнко заявив, що у разі російської агресії проти України Верховна Рада готова зібратися за пару годин, аби ввести воєнний або надзвичайний стан.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору