Ужгородка

Новини Закарпаття

Донбас ніхто повертати не збирається, – політичний консультант

Політичний консультант, керівник консалтингової компанії “Stonehenge” Володимир Грановський зазначив, що окуповану частину Донбасу ніхто не збирається повертати.

Таку думку Грановський висловив в ефірі телеканалу НАШ.

“Вирішується питання щодо газу одномоментно. Потрібно просто розпочати переговори з власником цього газу, укласти довгостроковий контракт, зафіксувати ціну, і немає проблеми”, – зазначив він.

З його слів, в Україні ніхто Донбас повертати не збирається.

“Коли ми говоримо, що коли ще попередній президент Порошенко говорив, мовляв, нарешті ми встали та отримали енергонезалежність, він забув сказати, що такої залежності у нас ще не було. Тому що ми не можемо отримувати газ напряму, а купуємо через посередника, про що вже всі втомилися говорити. Ми не можемо купити у себе на території вугілля, оскільки Донбас є територією України, вибачте за подробиці. Тепер уже поширена думка серед експертів і політиків, що нам Донбас повертати не потрібно. Це є неприпустимою точкою зору. Я вважаю, вона неприпустима”, – підсумував Володимир Грановський.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору