Ужгородка

Новини Закарпаття

Крулько: Росія вважає, що Україна повинна бути її частиною

Російська Федерація вважає, що Україна повинна бути частиною її територій і робить все можливе та неможливе для цього.

Про це розповів у прямому ефірі на телеканалі НАШ народний депутат від фракції “Батьківщина” Іван Крулько.

“На жаль, ми маємо сусіда РФ, яка вважає Україну територією своїх інтересів, яка вважає, що Україна мусить бути частиною Росії і РФ робить все можливе і неможливе для того, щоб не допустити сценарію вступу України в НАТО. Але це не означає, що ми не повинні бути наполегливими, нам важче, ми маємо особливу історію, але це не означає, що нам не потрібно цього прагнути. Рано чи пізно ми цього доб’ємось”, – сказав нардеп.

Також він додав, що питання окупованих територій не наближає Україну до НАТО, а віддаляє, хоча в договорі про утворення НАТО немає пункту про те, що якщо країна має тимчасово окуповані території, то це їй перешкоджає стати членом Альянсу.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору