Ужгородка

Новини Закарпаття

Кучеренко: “Нафтогаз” буде терміново шукати газ вже в лютому

НАК “Нафтогаз” буде шукати гроші у лютому, щоб терміново купити газ, хоча влада говорила, що у нас заповнені всі сховища газом.

Про це розповів у прямому ефірі на телеканалі НАШ нардеп від партії “Батьківщина” Олексій Кучеренко.

“На брифінгу після засідання РНБО заступник керівника Офісу президента Шурма запевнив, що у нас газу вистачає повністю і прем’єр запевнив, що в нас газу вистачає. А потім ввечері на одній телепередачі прем’єр сказав правду, що з лютого місяця НАК “Нафтогаз” планує десь шукати гроші і терміново закуповувати газ по імпорту, і закачувати його в сховища. От я ставлю запитання, якщо сховища повні як ніколи і газу вистачає, то навіщо його купувати за величезні гроші не зрозуміло де і закачувати в сховища? Тобто це вилазить на поверхню вся ця маніпуляція, що у нас не вистачає газу, що у сховищах немає достатньо газу і це буде окрема халепа вже наступні два-три тижні”, – сказав нардеп.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору