Ужгородка

Новини Закарпаття

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки про корупцію в Україні: Президент та його оточення мають розпочати з себе!

Екс-голова Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж, коментуючи рівень корупції в Україні, наголосив, що президент та його оточення мають розпочати з себе. 

Таку думку Маломуж висловив в ефірі телеканалу НАШ. 

“Тепер ми говоримо про всю систему, яка існує сьогодні. Вона дійсно пронизана (корупцією – ред.) з верху до низу з моменту приходу президента. Щоб президент обрався, став учасником як кандидат в президенти, треба с початку 2,5 мільйони грн. Тоді треба штаби розвернути – це приблизно 10 мільйонів грн. Розвернути ЗМІ – 30 мільйонів грн. Від 40 мільйонів до мільярда грн на початку етапу президентства він уже платить. Корумпування йде спочатку”, – сказав Маломуж. 

За його словами, президент України та його команда повинні першими сторонитися корупції. 

“Розпочинати повинні з себе. Перший – президент, тоді вся команда, яка з ним приходить, а тоді вже буде працювати бюрократія на низах”, – додав Микола Маломуж.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

 

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору