Ужгородка

Новини Закарпаття

Ставнійчук: Американці не випадково глузують над Зеленським

Американці не випадково глузують над президентом України Володимиром Зеленським, тому що за останні місяці позиція президента щодо вторгнення Росії дуже часто змінювалась.

Таку думку висловила у прямому ефірі на телеканалі НАШ заслужений юрист Марина Ставнійчук.

“У тій істерії, яка розгорнута щодо України насамперед США та їхніми партнерами у цьому питанні Британією і всім тим хто підголоском виступає у цій кампанії у своїй боротьбі з РФ. Тобто ми спостерігаємо декілька тенденцій від світових гравців і від тих, хто їм підспівує  в питанні України, з одного боку, вони вирішують свої проблеми, а з іншого боку – ведуть багатоплановий неперервний процес з РФ, Китаєм”, – розповіла Ставнійчук.

Також вона додала, що американці не випадково глузують над українським президентом.

“Те, що сьогодні американці глузують з Володимира Зеленського, то це ж не випадково. Подивіться як позиція самого Зеленського змінювалась за останній проміжок часу, за декілька місяців. То на нас наступають росіяни в листопаді, то вже не наступають. Коли вже побачили, що довели цю істерію та паніку, вони формували простір керованого хаосу, а вже бачать, що хаос виходить з-під контролю і тоді почали заспокоювати”, – сказала вона.

Нагадаємо, що ведучий вечірнього шоу на американському телеканалі висміяв відеозвернення Зеленського.

  • Підвищена увага мешканців столиці України до ефіру НАШ протягом дня забезпечив телеканалу лідерство серед усіх інформаційно-новинних мовників 9 листопада 2021 року. НАШ став найкращим інформаційно-новинним телеканалом дня у Києві, з такими цифрами: rat – 0,71%, shr – 2,11% (ЦА: Київ 18+)*. Традиційно, “НАШ” лідер у рейтингу 18+ Кабель: Rat – 0,84%, Shr – 2,46% (ЦА: Кабель 18+)* * Зазначені у статті результати дослідження ТВ-аудиторії належать ІТК; дослідник – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Дані надані телеканалом “НАШ” за 9 листопада 2021 року Overnight надані за показниками rat%, shr%.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору