Ужгородка

Новини Закарпаття

Три порти в Україні здійснюють прийом і відправку вантажів

П’ять чорноморських портів здійснюють обробку вантажів біля причалу

З 21 березня 2022 року в Україні приймають і відправляють вантажі лише порти на Дунаї – Рені, Ізмаїл та “Усть-Дунайськ”. Також п’ять чорноморських портів здійснюють обробку вантажів біля причалу, без виходу в море. Про це повідомила пресслужба Міністерства інфраструктури.

“Порти Маріуполь, Бердянськ, Скадовськ, Херсон тимчасово не працюють. Вхід/вихід суден тимчасово неможливий; Білгород-Дністровський не працює через відсутність в порту флоту та вантажів. Вхід/вихід суден тимчасово неможливий; Миколаїв, “Ольвія”, “Південний”, Одеса, Чорноморськ частково здійснюють обробку наявного біля причалу причалів флоту та відвантаження залізницею та автотранспортом. Вхід/вихід суден тимчасово неможливий”, – повідомляють на сайті.

З питань роботи портів на Дунаї необхідно звертатись до адміністрацій відповідних портів або центральної диспетчерської ДП “АМПУ” за телефоном:+380674826486.

Однак, всі шлюзи на Дніпрі на південь від Києва перебувають в робочому стані, Каховський шлюз захоплений російськими окупантами.

Раніше Landlord повідомляв, що в Україні знизяться ціни на пальне.

Олександра Марченко

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору