Ужгородка

Новини Закарпаття

Олега Клименка обрали президентом Асоціації елеваторів України

Головною метою на новій посаді він наразі вважає координацію дій і сприяння діяльності підприємств елеваторної галузі з метою максимального підвищення ефективності їх роботи в умовах війни

Організатора головного комунікаційного майданчика елеваторної галузі і керуючого партнера “ПроАгро Груп” Олега Клименка обрано президентом Асоціації елеваторів України. З початку квітня він приступив до виконання обов’язків.

За його словами, головною метою на новій посаді він наразі вважає координацію дій і сприяння діяльності підприємств елеваторної галузі з метою максимального підвищення ефективності їх роботи в умовах війни.

Серед ключових завдань, які стоять перед Асоціацією, Олег Клименко бачить:

  • проведення консультативної і аналітичної роботи;
  • створення інвестиційно привабливої програми післявоєнного відновлення галузі і її подальшого розвитку;
  • створення ефективної комунікації представників галузі з законодавчою і виконавчою гілками влади України, з міжнародними організаціями, інвестиційним і фінансовим бізнесом;
  • робота над зміцненням національної і світової продовольчої безпеки.

“Для того, щоб позиція Асоціації елеваторів України авторитетно звучала на всіх рівнях, першочерговим завданням є об’єднати в її лавах більшості гравців елеваторного ринку країни, а також супутніх галузей, зокрема – виробників елеваторного обладнання, перевізників, переробників зерна і зернотрейдерів”, – зауважив Олег Клименко.

Він наголосив, що двері Асоціації відчинені для всіх зацікавлених підприємств, компаній і фахівців галузі. Разом голос елеваторників лунатиме гучніше, а досягнення цілей за рахунок синергії зусиль буде швидшим.

Наталія Марченко

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору