Ужгородка

Новини Закарпаття

Ощадбанк розширює партнерські програми з сільгоспдилерами для кредитування аграріїв

Аграрії можуть отримати кредит в Ощадбанку на придбання техніки, яку реалізує Тайтен Машинері Україна

Для надання українським аграріям вигідних умов кредитування Ощадбанк розширює співробітництво з провідними дилерами агротехніки. Зокрема, банк запускає партнерську програму з одним із найбільших дилерів сільськогосподарської техніки не лише в Україні, а й у світі – компанією Тайтен Машинері Україна.

У рамках нової партнерської програми клієнти-аграрії можуть отримати кредит в Ощадбанку на придбання техніки, яку реалізує Тайтен Машинері Україна:

· на загальну суму до 60 млн грн;

· за ставкою від 0% річних при залученні фінансування в рамках державної програми «Доступні кредити 5-7-9%» або від 0,1% в рамках партнерської програми.

Графік погашення адаптовано до сезонності бізнесу.

Більш ніж 20 років компанія Тайтен Машинері Україна пропонує найкращі рішення для сільського господарства та будівельної галузі. До її активів належить розгалужена мережа – 105 представництв та дилершипів, що розташовані в Сполучених Штатах Америки, та до 20 представництв у Європі: Болгарії, Румунії, Німеччині та Україні. В Україні Тайтен Машинері Україна успішно функціонує 10 років і є офіційним дистриб’ютором сільськогосподарської техніки Case IH, BEDNAR та KUHN. Наявність складів запчастин та сервісних центрів майже в кожній області України гарантує зручність, високий рівень доступності та кваліфіковану оперативну підтримку від фахівців компанії.

Наталія Марченко

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору