Ужгородка

Новини Закарпаття

На Херсонщині окупанти намагаються запустити завод Danone

Представник компанії заявляє що операційний запуск наразі неможливий

Окупаційна адміністрація в Херсоні намагається запустити місцевий завод, що належить групі компаній Данон.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

Компанія заявила:  “Ще в лютому 2022 року, щоб захистити своїх українських працівників, компанія закрила завод у місті Херсон та надала підтримку в евакуації максимальній кількості своїх співробітників, які могли виїхати. Завод зазнав значних пошкоджень внаслідок бойових дій росії в цьому районі”

Операційний директор Данон в Україні Іван Ханас, попередив, що у разі запуску роботи, то компанія не зможе проконтролювати якість продукції.

“Ми втратили контроль над заводом і не віримо, що так звана тимчасова окупаційна адміністрація зможе відновити там роботу. У разі, якщо завод все-таки буде частково введений в експлуатацію, компанія Данон в Україні не зможе нести відповідальність за якість та процеси, що там забезпечуватимуться, враховуючи відсутність більшої частини працівників заводу та пошкодження самого обладнання”, – сказав Ханас.

В компанії наголошують, що запуск операційної діяльності окупантом наразі неможливий, але спроби є.

Довідка.  Danone це міжнародна компанія, лідер із виробництва продуктів харчування. Компанія представлена в 130 країнах світу. В Україні виробничі потужності компанії представлені двома заводами: “Данон Дніпро” (у м. Херсон) і “Данон Кремез” (у м. Кременчук).

Нагадаємо, підприємства в Україні закликають активніше долучатись до програми релокації.

Через російське вторгнення в Україну, 17% бізнесу по країні призупинило свою діяльність та 30% частково втратило активність.

Марковська Катерина

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору