Ужгородка

Новини Закарпаття

На заході України розпочали будівництво четвертої черги елеватора

Четверта черга будівництва передбачає зведення двох силосів загальним об’ємом понад 10 000 м3.

На заході України на елеваторі вже монтують два силоси загальним об’ємом 10 000 м3 та транспортне обладнання виробництва компанії “Лубнимаш”. Це вже четверта черга будівництва зерносховища, повідомляє пресслужба “Лубнимаш” у Facebook.

“Четверта черга будівництва для одного з елеваторів на заході України, передбачає зведення двох силосів МСВУ183.15.В12 загальним об’ємом понад 10 000 м3 і комплекту транспортерів, що з’єднають місткості з раніше змонтованим обладнанням”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Чому інвестувати в елеватори – це вигідно: 3 головні переваги

Раніше стало відомо, що українська компанія “Лубнимаш” продовжує активно працювати попри війну в Україні. Зараз ведуться монтажні роботи у Тернопільській та Полтавській областях.

Довідка. ЛУБНИМАШ – підприємство машинобудівної галузі промисловості. Розташований у м. Лубни Полтавської обл. Один з передових заводів України по випуску зерносушилок, силосів і транспортного обладнання. “Лубнимаш” – український виробник та постачальник обладнання для транспортування, зберігання, переробки зерна, зернопродуктів та інших матеріалів протягом десятків років. Це перший український завод елеваторного обладнання, який отримав сертифікати відповідності для Європейського Союзу у квітні 2018 року.

Нагадаємо, один з елеваторів ГК “Прометей” відновлює свою діяльність на Харківщині.

Раніше Landlord повідомляв, що на Чернігівщині будують елеваторний комплекс.

Українські елеватори переходять на альтернативне пальне.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору