Ужгородка

Новини Закарпаття

Українські аграрії отримали термінали Starlink від USAID

Загалом USAID спорядили в Україну понад 6 750 одиниць комунікаційного обладнання

Незалежне агентство федерального уряду США з міжнародного розвитку USAID передало українським аграріям 28 супутникових інтернет-терміналів Starlink. Про це повідомляє пресслужба USAID у Twitter.

“Аграріям це допоможе під час розв’язаної росією війни та надалі виробляти сільгосппродукцію для українців”, — йдеться в повідомленні.

В агентстві додали, що загалом спорядили в Україну понад 6 750 одиниць комунікаційного обладнання.

.@USAID provided 28 #Starlink satellite internet terminals to farmers in #Ukraine. This will help farmers in hard-hit areas continue growing food for 🇺🇦 people during Russia’s war. In total, USAID has delivered 6,750+ comms devices. pic.twitter.com/Cgrfh0aMkJ

— USAID Ukraine (@USAIDUkraine) July 20, 2022

Довідка. Агентство США з міжнародного розвитку — незалежне агентство федерального уряду США. Відповідає за невійськову допомогу США іншим країнам. Адміністратора Агентства та його заступника призначає президент за згодою Сенату, вони діють в координації з Державним секретарем США.
USAID вже співпрацює з більш ніж 8000 українськими фермерами, забезпечуючи  ресурсами, необхідні для підвищення врожайності. Нова ініціатива повинна розширити ці зусилля.

Нагадаємо, адміністрація США оголосила про створення нової ініціативи, спрямованої на підтримку  українських фермерів, а також на посилення потужностей для зберігання та експорту продовольства з України.

Landlord раніше повідомляв, Україна витрачає до $6 млрд щомісяця через війну.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору