Ужгородка

Новини Закарпаття

Аграрії створили на полі мапу України площею 1 га на Хмельниччині

Загалом аграрії створили три рекордні об’єкти до Дня Незалежності України

На Хмельниччині до Дня незалежності України аграрії створили на полі мапу держави площею 1 гектар, всередині люди з парасольками утворили напис “Непереможна та єдина”. Про це повідомляє “Суспільне. Хмельницький”.

“Місцеві аграрії Хмельниччини привітали громадян з Днем Незалежності України, створивши на своїх полях величезні композиції: два Герби та мапу України”, – йдеться у повідомленні.

Джерело: “Суспільне”

Довжина одного з гербів сягає 600 метрів. Карта України займає площу 1 га землі. В центрі цієї мапи вишикувалися двісті людей з синіми парасольками, утворивши напис “Непереможна та єдина”.

Джерело: “Суспільне”

Джерело: “Суспільне”

Нагадаємо, 24 серпня Україна святкувала 31-у річницю проголошення незалежності.

У День своєї Незалежності Україна отримала від Сполучених Штатів Америки 3 млрд доларів до державного бюджету у формі безповоротного гранту.

Експерти в марсіанському ґрунті зуміли виростити ріпу, редис і салат. Однак вони не схожі на аналоги земні. Вчені з Університету штату Айова в лабораторних умовах у марсіанському ґрунті виростили ріпу, редис та салат.

Landlord раніше повідомляв про те, що рослини, відправлені на Місяць, китайським космічним апаратом Chang’e-4, дали перші паростки. Це перший випадок проростання насіння в умовах низької гравітації і сильної радіації.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору