Ужгородка

Новини Закарпаття

У супермаркети Польщі зайшла українська вівсянка

Серед продукції, яка представлена на поличках польських супермаркетів Carrefour, — вівсяні пластівці, порційні каші та гранола під ТМ Dobrodiya, WOWOATS та San Grano

Наприкінці серпня компанія “Добродія Фудз” розпочала перші відвантаження продукції під ТМ Dobrodiya, WOWOATS та San Grano до польської мережі супермаркетів Carrefour. Співпраця з однією з найбільших мереж у світі налагоджена у межах проведення акції з продажу українських товарів до Дня Незалежності України, повідомляє пресслужба компанії.

Серед продукції, яка представлена на поличках польських супермаркетів Carrefour, — вівсяні пластівці, порційні каші та гранола під ТМ Dobrodiya, WOWOATS та San Grano.

За словами директорки компанії Ірини Брославцевої, у найближчих планах очікується розширення присутності продукції у торгових мережах Польщі.

“У вересні плануємо зайти ще в три мережі та поступово нарощувати продажі у найбільших польських супермаркетах”, — зазначила вона.

Довідка. Agricom Group — агропромислова група України, що спеціалізується на виробництві та дистрибуції харчових продуктів під ТМ “Добродія” та San Grano. Лідер із виробництва та перероблення безглютенового вівса. Група об’єднує три кластери у Житомирській, Чернігівській та Луганській областях із загальним земельним фондом 28 тис. га. На території Білокуракинського та Чернігівського кластерів працюють два елеваторні комплекси потужністю 63 тис. тонн. Продукція експортується до 38 країн світу.

Нагадаємо, малина українських виробників прибуває до супермаркетів “Сільпо” зі Львівської області, де її вирощують на площі 16 гектарів.

За перше півріччя 2022 року було експортовано 5,34 тис. тонн української яловичини, що становить лише 36% від тих об’ємів, які було експортовані за аналогічний період 2021 року.

Також стало відомо, що Україна цього року буде забезпечена картоплею. Її вартість буде прийнятною і не буде рости.

Анна Лиса

Джерело: Landlord

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору