Ужгородка

Новини Закарпаття

Експерти оцінили шанси збірної України у матчі проти Шотландії

21 вересня збірна України проведе гостьовий матч Ліги Націй УЄФА проти національної команди Шотландії. Розповідаємо, як аналітики компанії Goxbet оцінюють шанси підопічних Олександра Петракова у майбутньому поєдинку.

Зміст

  • 1Шотландія – Україна: повторити недавній успіх
  • 2Якими є перспективи збірної України в Лізі Націй УЄФА?

Шотландія – Україна: повторити недавній успіх

У матчі Ліги Націй УЄФА Шотландія – Україна, що відбудеться 21 вересня у Глазго, аналітики букмекерської контори Goxbet – https://fanday.net/casino/goxbet не виділяють фаворита. Імовірність перемога господарів поля оцінюється коефіцієнтом 2,70, а ставки на користь перемоги української збірної приймаються з котируванням 2,90, за коефіцієнта 3,10 на нічию.

Якщо конвертувати ці показники у відсоткове співвідношення, отримаємо такий розподіл шансів:

  • Успіх Шотландії – 37%
  • Нічия – 32%
  • Успіх України – 31%

Нагадаємо, що у червні 2022 року Шотландія та Україна зустрічалися у матчі кваліфікації Чемпіонату світу. Протистояння складалося з одного матчу, який проходив на полі шотландського поля у Глазго. У цій грі букмекери пропонували аналогічні котирування, що не завадило українським футболістам перемогти суперника з переконливим рахунком 3:1. Голи на свій рахунок записали Андрій Ярмоленко, Роман Яремчук та Артем Довбик.

Якими є перспективи збірної України в Лізі Націй УЄФА?

Минулого сезону Ліги Націй УЄФА збірна України проводила в елітному дивізіоні. Але через скандальну поразку, яку команді було присвоєно за відмову грати проти Швейцарії через спалах COVID-19, команда посіла останнє місце групи, вирушивши в дивізіоні B.

В результаті жеребкування поточного розіграшу турніру дружина Олександра Петракова стала учасником першого квартету, де, крім Шотландії, також виступатимуть Ірландія та Вірменія.

Аналітики компанії Goxbet вважають українську збірну головним фаворитом групи. На даний момент наша команда лідирує в турнірній таблиці, заробивши сім очок за три стартові тури. Після стартових перемог у матчах з Ірландією (1:0) та Вірменією (3:0) збірна зіграла внічию з ірландським суперником (1:1) у третьому турі.

Джерело: Наш.live

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору