Ужгородка

Новини Закарпаття

Як обрати теплу та якісну жіночу куртку?

З наближенням зими жінки бажають утеплитися, тому купують зимові речі. Щоб зігрітися взимку, можна купити декілька варіантів верхнього одягу, серед якого зимові куртки жіночі що дозволять не лише зберегти тепло, але й стильно виглядати.

Особливості вибору жіночих зимових курток

Є декілька важливих параметрів, які слід враховувати, обираючи жіночу зимову куртку. Перш за все – це зовнішня тканина. Куртка може бути виготовлена з плащової тканини, або спеціальної мембрани, яка випускає назовні вологу, але не пропускає краплини дощу всередину. Саме завдяки мембрані вдається не пітніти навіть під час фізичних навантажень. З мембрани виготовляють верхній одяг для спортсменів та лижників. Крім зовнішньої тканини звертають увагу на наповнення.

Вимоги до утеплювача:

  • Головне завдання, щоб зимова куртка довго зберігати тепло та не дозволяла мерзнути представниці прекрасної статі.
  • Не варто віддавати величезні гроші за верхній одяг з натуральним пухом. Це погане придбання для місцевості, де взимку регулярно йде мокрий сніг або дощ.
  • Натуральний пух є гігроскопічним, та чудово поглинає вологу, збивається, погано висихає. Під час прання доведеться використовувати спеціальні м’ячі, які будуть розпушувати пух, та не дозволять йому збиватися в грудки.

Огляд найкращих утеплювачів для зимових курток

Для активних та сучасних жінок створені куртки, які наповнені холлофайбером, синтепоном або тінсулейтом. Одним з найкращих варіантів наповнення варто вважати штучні синтетичні волокна, такі як холлофайбер. Головна особливість у тому, що синтетичне волокно з поліестеру скручується у пружинку. Створюються повітряні подушки, які не дозволяють пропускати тепло та утримують його всередині куртки, дозволяючи зігрітися.

При виборі зимові куртки для жінок, враховують деякі нюанси. Якщо це регіон з сильними вітрами взимку, варто звернути увагу на наявність куліски та регуляторів, що містяться в зоні каптура, знизу куртки, або на талії. Додатковою перевагою стане гумовий ущільнювач, який знаходиться в області блискавки. Навіть під час сильного дощу, волога не буде проникати всередину куртки. Для жінок, які полюбляють комфорт та зручність, створені курки з величезною кількістю зовнішніх та внутрішніх кишень. Дизайн дозволяє декорувати куртки стильними елементами та зробити кишені новим трендом. Якщо куртка виготовлена зі світлого матеріалу, обов’язково обирають моделі, в яких знімається каптур та хутро. Це дозволить випрати куртку у пральній машині. Слід уникати придбання моделей з оздобленням натуральним хутром. Це може ускладнювати прання одягу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору