Ужгородка

Новини Закарпаття

Сольова рідина для новачків

Знайомство з рідиною на сольовому нікотині необхідно починати лише в тому випадку, якщо вейпер раніше курив сигарети або вже знайомий з міцними рідинами. В іншому випадку паріння сольового нікотину спровокує залежність, вийти з якої новачкові буде складно. Сольова рідина для под систем не така страшна, як ви могли б про неї чути. Це речовина, яка була виготовлена ​​із звичайного (органічного) нікотину. До складу додали лише кислоти, які максимально наближені до рівня Ph людини. Це дозволяє сольовому нікотину безперешкодно потрапляти в організм, за лічені секунди вейпер починає відчувати ефект «накурюваності». До речі, на звичайному нікотині це відбувалося б набагато довше.

Навіщо винайшли сольовий нікотин, якщо вже є звичайний?

Перша причина відома – швидке засвоєння організмом, але тоді що ще? Звичайний нікотин дратує горло вейпера, провокує першіння та кашель. Є ті, кому комфортний такий тротхіт (удар по горлу), але далеко не кожному це подобається. Сольова Рідина salt виправила ситуацію, адже тепер пара проходить м’яко і практично непомітно потрапляє в легені. Навіть якщо міцність найвищої градації, пара все одно буде приємною для горла.

Варто відзначити і той факт, що СН чистіша речовина, оскільки була виготовлена ​​в лабораторних умовах. Безліч етапів очищення дозволили вейперу відчувати лише бажану міцність у рідині, ніяких зайвих запахів та присмаку.

До того ж, парити рідину на сольовому нікотині виходить дешевше, ніж на звичайному або на жижі без нікотину. Справа в тому, що в останніх двох варіантах багато грошей йде на електронну сигарету, її обслуговування та постійне поповнення запасів рідини. Для паріння на сольовому нікотині потрібна Pod-система, яка коштує набагато дешевше, ніж девайси кальянного типу. Та й рідину можна купити наперед, вона витрачається дуже повільно.

Сольова рідина купити можна в будь-якому вейпшопі чи інтернет-магазині. Якщо для вас принципово висока якість, великий вибір продукції та насичений смак, радимо заглянути у Vaper`s Lab. Компанія є як офлайн у кількох містах України, так і онлайн. Але якщо у вашому місті немає Vaper`s Lab, то не переживайте, вони доставляють товар до будь-якого населеного пункту, де є відділенная Нової пошти у день оформлення замовлення. Слоган компанії надихає парити із задоволенням!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору