Ужгородка

Новини Закарпаття

По-справжньому любив життя та Україну: у Тернополі попрощалися з воїном Олександром Слугоцьким

Ще одна болюча втрата для Тернополя. Олександр Слугоцький загинув у боях з російськими окупантами на Донеччині. Життя українського захисника обірвалося 6 жовтня, а через два дні йому мало б виповнитися 53 роки. 

Олександр Богданович Слугоцький – уродженець Чорткова. Жив і працював у Тернополі, останні 24 роки – у ПрАТ «Тернопільгаз». У колективі кажуть, що Олександр був добрим і щирим колегою, відповідальним фахівцем, турботливим і люблячим батьком синові і доньці. А ще – він по-справжньому любив життя та Україну.  

«Сумна звістка сколихнула колектив приватного акціонерного товариства “Тернопільгаз”: 06 жовтня 2022 року у боях за Україну загинув працівник підприємства Олександр Слугоцький. Життя бійця обірвалося за два дні до його Дня народження.

Колектив об’єднання висловлює щирі співчуття родині, близьким та друзям з приводу непоправної втрати – передчасної смерті високопрофесійного фахівця, надійного друга, турботливого батька, який по-справжньому любив життя та Україну. Ми завжди пам’ятатимемо його мудрі поради, доброзичливе ставлення, відвертість у розмовах.

Словами неможливо передати біль втрати Людини, яка віддала газовому господарству понад 24 роки, тому молимося і сумуємо всією родиною газовиків. Вічна пам’ять Герою! Хай Господь оселить його душу у Царстві Небесному, а рідним дасть сили пережити втрату», – щирі слова співчуття і болю висловили у «Тернопільгазі». 

Провести в останню земну дорогу Олександра Слугоцького прийшли рідні, друзі, колеги, побратими. Поховали мужнього воїна на Микулинецькому кладовищі у Тернополі. Вічна пам’ять Герою! 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Нагору